Lubojaty

Oficiální stránky obce Lubojaty a tvoje nebo moje :-)

Zápis z jednání osadního výboru ze dne 3. 6. 2020.


Zúčastnění: Iva Chovancová, Jan Solnický, Pavel Musil, Pavel Lazecký,

Zápis:
- OV zve majitele pozemků v katastru Lubojaty k účasti na veřejné schůzi k tématu pozemkových úprav v termínu 17. 6. 2020 v 17:00 hodin v místní hasičské zbrojnici. K osobnímu zodpovězení případných dotazů pracovníky Státního pozemkového úřadu bude možné využít konzultační dny, které se budou konat 22. a 23.6.2020 od 9:00 do 17:00 v budově Osadního výboru
- Na základě podnětu občanů OV žádá MěÚ o informaci, zdali se uskuteční výběr místních poplatků v Lubojatech, který byl v březnu zrušen z důvodu Koronavirové epidemie. Nebo občane, kteří platí poplatek hotovostně budou muset navštívit MěÚ.
- Osadní výbor upozorňuje na havarijní stav svodů na budově OV, během současných dešťů způsobuje podmáčení zahrady u č.p. 34. Dále dochází k velkému zatékání okolo komínu budovy OV, které způsobuje vlhnutí a poškození dřevěného stropu v okolí komínu. Navrhujeme odstranění svrchní části nepoužívaného komínu a zakrytí vzniklého otvoru ve střeše.
- Osadní výbor zve všechny občany, na jíž tradiční akci Šláftruňk 2020. Akce se uskutečni 27.6.2020 od 17:00 na místním hřišti.

Schůze OV: Další schůze OV bude ve středu 1.7.2019 v 18:00

Předseda: Pavel Musil
Zapsal: Jan Solnický

KATEGORIE - Archiv aktualit, Zápisy z jednání OVČerven 23rd, 2020

Jeden komentář k článku - “Zápis z jednání osadního výboru ze dne 3. 6. 2020.”

  1. Od: Beleš

    Připomínka:
    Netečnost,neochota a nečinnost kompetentních, to je příznakem k tomuto komentáři. Ptáme se, kdy a kdo zařídí řádné skládkování bio odpadu.
    Vždyť stávající způsob do kontejneru je pro občany Lubojat naprosto nevyhovující!

Napsat komentář


Redakce lubojaty.cz si vyhrazuje právo mazat podle vlastního uvážení texty anonymní, urážlivé, agresivní, úmyslně komolené a také zjevné provokace.

function openCmp(event){ event.preventDefault(); event.stopPropagation(); scmp.open(); }}