Soutěž v pečení domácího chleba,
Bílovecký bochník 2013.
Právo účasti:
Všichni občané města Bílovec a mikroregionu Bílovecko (Bítov, Tísek, Slatina, Jistebník, Bravantice, Těškovice, Velké Albrechtice, Klimkovice, Zbyslavice,
Olbramice)
Jediné pravidlo soutěže:
Jako surovina pro přípravu chleba nesmí být použita jakákoliv kupovaná směs!
Kategorie soutěže:
1. chléb z domácí pekárny
2. chléb z domácí trouby
Ceny:
Vítěz z každé kategorie obdrží
cenu v hodnotě 1500,- Kč
Každý účastník soutěže obdrží vstupenku na kulturní pořad v Domě kultury Bílovec.
Veřejná degustace a hodnocení porotou proběhne v sobotu 22.6.2013 v 17.00 hodin v nově zrekonstruovaném objektu Muzea v Bílovci
Podmínky soutěže:
Soutěžící se přihlásí k účasti v Informačním centru na Slezském náměstí v Bílovci (tel.: 556 411 545, E-mail: info@bilovec.cz) v termínu do 14. 6. 2013. Vlastnoručně upečený chléb předá v Muzeu v sobotu 22. 6. 2013 od 15 do 16 hodin.
Soutěžní chléb musí být označen jménem soutěžícího, kontaktními údaji vč. telefonního čísla. Ke každému soutěžnímu bochníku musí být dodán návod na přípravu vč. použitých ingrediencí.
Všichni občané města Bílovec a mikroregionu Bílovecko (Bítov, Tísek, Slatina, Jistebník, Bravantice, Těškovice, Velké Albrechtice, Klimkovice, Zbyslavice,
Olbramice)
Jediné pravidlo soutěže:
Jako surovina pro přípravu chleba nesmí být použita jakákoliv kupovaná směs!
Kategorie soutěže:
1. chléb z domácí pekárny
2. chléb z domácí trouby
Ceny:
Vítěz z každé kategorie obdrží
cenu v hodnotě 1500,- Kč
Každý účastník soutěže obdrží vstupenku na kulturní pořad v Domě kultury Bílovec.
Veřejná degustace a hodnocení porotou proběhne v sobotu 22.6.2013 v 17.00 hodin v nově zrekonstruovaném objektu Muzea v Bílovci
Podmínky soutěže:
Soutěžící se přihlásí k účasti v Informačním centru na Slezském náměstí v Bílovci (tel.: 556 411 545, E-mail: info@bilovec.cz) v termínu do 14. 6. 2013. Vlastnoručně upečený chléb předá v Muzeu v sobotu 22. 6. 2013 od 15 do 16 hodin.
Soutěžní chléb musí být označen jménem soutěžícího, kontaktními údaji vč. telefonního čísla. Ke každému soutěžnímu bochníku musí být dodán návod na přípravu vč. použitých ingrediencí.
KATEGORIE - Archiv aktualit, Z činnosti osadního výboruKvěten 23rd, 2013